Жита

Ново! SINLAC ниско-алергени жита

Ново! SINLAC ниско-алергени жита

6 - 24 месеци
Nestlé SINLAC се жита со низок алерген потенцијал бидејќи не содржат млеко, лактоза, соја, ниту глутен. Направени се од високо-квалитетно брашно од семе од рогач и од ориз, исклучиво како извори на растителни белковини. Нутритивно се урамнотежени имаат висока хранлива вредност.

Житни снегулки Зоб и суви сливи

Житни снегулки Зоб и суви сливи

8 - 24 месеци
Зоб и суви сливи се функционални житни снегулки наменети за бебиња што ги мачи запек или нередовно празнење на цревата.

Пченка160g

Пченка160g

6 - 24 месеци
Најдобар избор за почеток на прихраната

5 житарки и липа

5 житарки и липа

6 - 24 месеци
Сочни, за добра ноќ

Житни снегулки 8 жита Какао

Житни снегулки 8 жита Какао

8 - 24 месеци
Житните снегулки 8 жита Какао се наменети за од 12 месеци натаму.

Житни снегулки 8 жита

Житни снегулки 8 жита

6 - 24 месеци
Направени од 8 различни жита тие се природен извор на влакна. За бебиња од 6 месеци па натаму.

Житни снегулки 8 жита kекс

Житни снегулки 8 жита kекс

6 - 24 месеци
Мммммм, превкусни се - Вашето бебе ќе ги обожава!