Нега на кожата

Црвено газе

Црвено газе

0 - 24 месеци
Многу бебиња страдаат од пеленски осип. Со помош на овие совети црвенилото на газето брзо ќе го надминете.

Капење и нега на кожата

Капење и нега на кожата

0 - 10 месеци
Првото капење на бебе дома е настан што веројатно ќе го паметите цел живот. Тоа се моменти исполнети со радост, со возбуда, а истовремено и со страв како купката што грижливо сте ја подготвиле ќе му се допадне на малото суштество.