Катчето на тато

Што се случува кога тато ќе стане дадилка?!

Што се случува кога тато ќе стане дадилка?!

Добро. Како тоа да е некој проблем. Ќе му дадам на бебето нешто да јаде и да пие и ќе излеземе во прошетка. Ќе има и по некоја валкана пелена, пресоблекување, спиење и веќе е мама дома. Таков беше мојот план, но...

Само за татковци

Само за татковци

0 - 1 месеци
За разлика од 60-тите години на 20 век, кога мажите не смееја да присуствуваат при пораѓање, денес тоа е препуштено на личен избор на секој иден татко.

Добар татко!

Добар татко!

0 - 24 месеци
Го посакувате најдоброто за своето дете. Сакате да му овозможите сè и повеќе отколку што вие сте имале. Тоа е прекрасно, но како да се успее во тоа?