ПРОИЗВОДИ

NAN 4: Мала, но важна помош додека малечките растат

NAN 4: Мала, но важна помош додека малечките растат

Дали знаете дека прехраната на детето токму во првите 1 000 денови од животот има пресудна улога за неговото натамошно здравје?

Мечето БО ве поздравува!

Мечето БО ве поздравува!

За сите кои сè уште не ме познаваат – јас сум БО, мечето БО. Разигран сум, весел и палав. И вистински авантурист сум! Веројатно веќе забележавте колку весело се смеам на производите на Nestlé детската храна.

Ново! SINLAC ниско-алергени жита

Ново! SINLAC ниско-алергени жита

6 - 24 месеци
Nestlé SINLAC се жита со низок алерген потенцијал бидејќи не содржат млеко, лактоза, соја, ниту глутен. Направени се од високо-квалитетно брашно од семе од рогач и од ориз, исклучиво како извори на растителни белковини. Нутритивно се урамнотежени имаат висока хранлива вредност.

Млечен десерт Гриз

Млечен десерт Гриз

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Гриз е наменет за бебиња од 6 месеци натаму.

Млечен десерт Кекс

Млечен десерт Кекс

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Кекс е наменет за бебиња од 6 месеци натаму.

Млечен десерт Ванила

Млечен десерт Ванила

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Ванила е наменет за бебиња од 6 месеци натаму, а содржи повеќе од 89% млеко.

Млечен десерт Боровинка

Млечен десерт Боровинка

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Боровинка е наменет за бебиња од 6 месеци натаму.

Млечен десерт Чоколада

Млечен десерт Чоколада

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Чоколада е наменет за бебиња од 6 месеци натаму.

Млечен десерт Кајсија

Млечен десерт Кајсија

6 - 24 месеци
Млечниот десерт Кајсија е наменет за бебиња од 6 месеци натаму.