Патување

Што треба да се знае кога патувате со дете во автомобил?

Што треба да се знае кога патувате со дете во автомобил?

0 - 24 месеци
Пред патување со автомобил најважно е на детето да му обезбедите соодветно седиште чии „приклучоци“ одговараат на седиштата на вашиот автомобил.

Водич за патување со бебе

Водич за патување со бебе

0 - 24 месеци
Клучот за успешно патување со вашето бебе иле дете е да сте спремни и да се приспособувате – на тој начин сите ќе може да се забавуваат и да уживаат на патувањето!